torstai 25. lokakuuta 2007

Valtuuston kokouksesta 22.10.2007

Ajattelin olla puuttumatta valtuuston kokouksen päätöksiin, mutta kommentoin nyt kuitenkin.

Jo pidemmän aikaa on pyöritelty Vierun siirtolapuutarhan perustamispäätöstä. Alkujaan siirtolapuutarhaa vastustettiin, koska se olisi niin syrjässä ja tien rakentaminen sinne tulisi kalliiksi. Nyt siirtolapuutarha on jo muuttumassa omakotitonteiksi. Enää ei kokoomuksen puolelta väitetä tien rakentamisen olevan vaikeata ja kallista, päinvastoin homma hoituu kuulemma helposti. Samalla on unohdettu sekin ajatus, ettei kaavoitettaisi jatkossa sinne tänne pieniä omakotialueita, vaan keskityttäisiin suurempiin alueisiin kerralla. Merellinen siirtolapuutarha Kuusistossa olisi voinut olla Kaarinalle yksi valtti lisää, mutta näyttää taas hyvä ajatus menevän tilkkutäkki kaavoituksen puolelle.

Kunnallisveroprosentin kanssakin kokoomus jaksaa pelata vaalipeliään. Vaikkei kaupungilla näyttäisi olevan varaa edes lautakuntien toiveisiin palveluista, yritettiin kunnallisveroprosenttia alentaa nykyisestä. Oli myös hetkellisesti unohdettu, että lainojakin tulisi lyhentää tai palveluja kehittää vastaamaan kasvavan kaupungin tarpeita. Onneksi päätettiin olla pelaamatta kunnallisveroprosentin kanssa.

POSITIIVISTA! Seutulipun hintaa ei koroteta ja hyvä ponsikin saatiin aikaiseksi "Kaupunginvaltuustolle tuodaan selvitys siitä, että alle 16-vuotiaat saisivat seutulipun ilmaiseksi."

Ei kommentteja: