tiistai 30. lokakuuta 2007

KUMILEIMASIMIA

Jotkut väittävät, että asioihin ei voi vaikuttaa. Kaikki on kuulemma etukäteen päätetty ja lautakunnat ja valtuustot ovat vain kumileimasimia. No alla hyvä esimerkki, siitä että asioihin voi vaikuttaa ja niihin voi tehdä muutoksia matkan varrella.

Sosiaalilautakuntana esitimme että Kaarinaan tulisi ehdottomasti saada kolmas auto palveluliikenteeseen, koska palvelun tarve on selkeästi kasvussa.
”mm. uuden, kolmannen palvelulinjan auton avulla voitaisiin hoitaa entistä joustavammin ja kattavammin Kuovinkadun toimintakeskuksen päivähoidon asiakkaiden kuljetukset, tällöin asiakkailla olisi mahdollista olla entistä pidempään toimintakykyä ylläpitävässä päivähoidossa.”
Tekninen lautakunta taas antoi asialle teknisemmän näkökulman ja eikä esittänyt kolmannen palvelulinjan hankkimista nykyisten kahden lisäksi.
”Valtion avustukset tulevat lähivuosina todennäköisesti vähenemään ja siten kuntien kustannusosuudet kasvavat koko ajan. Uuden lisälinjan saaminen valtionavun piiriin tulee myös olemaan erittäin epätodennäköistä ottaen huomioon kuljetusten luonteen.”
Sosiaalilautakunta ei tyytynyt päätökseen vaan yksimielisesti antoi asian kaupunginhallituksen ratkaistavaksi. Tämän viikon maanantaina kaupunginhallitus kokoontui jo toistamiseen käsittelemään asiaa ja päätti esittää perustettavaksi kolmannen palvelulinjan.
Hyvä Näin!

Näin ne asiat kiertävät ja kaartavat kunnes jotain päätetään. Tietenkin valtuusto voi vielä muuttaa asian ihan toiseksi, mutta epäilen.

Ei kommentteja: