sunnuntai 25. toukokuuta 2008

Piikkiö päiviltä Tuorlaan


Tänään oli kaunis päivä viettää Piikkiö päiviä. Pontelan alue oli saatu hyvin täytettyä paikallisista näytteilleasettajista. Itsekin vietin yli tunnin Piikkiön SDP:n teltalla karkkia jaellen Marionin laulaessa taustalla. Tänään oli siis virallisesti se päivä, jolloin avoin kunnallisvaali taistoni.

Piikkiöläisten demareiden teltta oli sopivan suuri. Sen sisällä pystyi kahvikuppi kädessä kääntymään, mikä on todella hyvä asia, jos halutaan välttyä palovammoilta. Toinen merkittävä seikka oli teltan kulmassa soittaneet muusikot, joten viihdykettä sai muustakin kuin pelkästään Marionista. Puitteet olivat siis kohdallaan ja sää suotuisa. Piikkiöläisten pyytämänä paikalle oli saapunut myös kansanedustaja Katja Taimela, joka omalta osaltaan toi väkeä teltan lähistölle.

Illalla menin vaalitiimini kanssa viettämään aikaa Tuorlan hirsiseen rantasaunaan. Saunalla kävimme läpi tavoitteita ja tietenkin myös rentouduttiin saunan, makkaran ja ”virvokkeiden” avulla. Saunalla tuli esiteltyä myös tulevaa vaalikampanjan ilmettä esitteineen ja fleece –takkeineen. Palaute oli positiivista ja henki hyvä, joten ehdokkaana odotan innolla taas tositoimiin pääsyä.


Päivällä pidin samaisessa hirsisaunassa kutsutilaisuuden tutuille lapsiperheille. Valitettavasti pari perhettä oli sairastunut, muutamalla oli muuta menoa jalkapallon ja ristiäisten merkeissä. Onneksi paikalle saapui edes yksituttu, jonka kanssa vaihdettiin kuulumisia kahvin ja kakun merkeissä. Iloisena yllätyksenä pihaan ilmestyi myös eräs isä tyttärensä kanssa. He olivat pyöräretkellä päätyneet Tuorlan perukoille, joten tyttäreni sai tästä tytöstä itselleen hetkeksi leikkikaverin. Itse taas pääsin keskustelemaan tulevan ekaluokkalaisen isän kanssa, joka oli huolissaan Valkeavuoren koulun kunnosta.

Ei kommentteja: